Motive pentru care câinii ne fac mai fericiți

Motive pentru care câinii ne fac mai fericiți
Pe 26 august, în fiecare an, sărbătorim Ziua Internațională a Câinilor. Această zi a fost desemnată pentru ca oamenii să își manifeste aprecierea pentru companionii canini din viața noastră. Totuși, de ce oamenii iubesc atât de mult câinii? Află din acest articol top motive pentru care câinii ne fac mai fericiți!
 


Motive pentru care câinii ne fac mai fericiți


Încă din 2004 s-a stabilit această zi de celebrare a câinilor din toată lumea. Această zi are și rolul de a ne aminti tuturor că patrupezii noștri preferați nu sunt doar drăgălași și iubitori, ci îndeplinesc de multe ori roluri active, precum paza gospodăriei sau escortarea persoanelor cu dizabilități. 

Cum ne fac câinii viața mai fericită? Noi, echipa FourPaws, am alcătuit o scurtă listă cu principalele motive pentru care câinii ne fac mai fericiți. Te încurajăm să completezi această listă cu ideile tale!

Așadar, câinii ne fac mai fericiți pentru că:
  • ne oferă prietenia lor necondiționată, 
  • nu se tem să ne arate cât de mult ne iubesc,
  • ne fac să râdem la fiecare pas,
  • câinii de terapie ajută oamenii cu dizabilități să se deplaseze,
  • câinii special dresați ajută oamenii bolnavi să își continue activitățile zilnice și chiar să se însănătoșească, 
  • patrupezii antrenați de poliție (așa-numiții câini-polițiști) detectează substanțele explozibile și drogurile, oferindu-ne protecție, 
  • câinii de serviciu împrumută simțurile lor nevăzătorilor, 
  • câinii special antrenați salvează anual mii de vieți în situații limită în toată lumea. 


caine antrenat de politie

Stop abuzului animalelor!

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care noi susținem legile contra abuzului animalelor. Știm că tu ești cu adevărat un iubitor de animale, de aceea te încurajăm să îi arăți puțină iubire în plus astăzi companionului tău. Ce ar fi să îi oferi cea mai nouă mâncare pentru câini sau pisici?

De asemenea, dacă spațiul și condițiile îți permit, te încurajăm să adopți un animăluț de companie. Sunt multe suflete care au nevoie de un stăpân căruia să îi dedice iubirea lor. Iar dacă nu poți acum să adopți un blănos, te invităm să citești aici și alte moduri în care poți ajuta animalele de companie!
 


 

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!