Iubești animalele? Iată câteva moduri în care le poți ajuta!

Iubești animalele? Iată câteva moduri în care le poți ajuta!
Dacă iubești animalele, cu siguranță vrei să le ajuți pe cele aflate în dificultate. Iar dacă adopția unui animal nu este în acest moment cea mai bună soluție pentru tine, te informăm că sunt și alte moduri în care poți ajuta animalele. Află din acest articol marca FourPaws cum poți ajuta animalele în mod gratuit!
 

Moduri în care poți ajuta animalele în mod gratuit



Așadar, iată cum poți ajuta animalele în mod gratuit, în afară de a adopta unul:
 

1. Voluntariat


Nu există adăpost pentru animale care să îți refuze ajutorul. Fiind ONG-uri, de cele mai multe ori aceste adăposturi de câini sau pisici nu au resurse financiare pentru a-și permite un număr suficient de angajați. 


hrana adaport caini - FourPaws.ro



Așa că e foarte simplu: dacă ai o zi pe săptămână sau măcar câteva ore pe care vrei să le dedici animalelor, ia câteva punguțe cu hrană pentru animale și fă voluntariat la adăpostul de animale din orașul tău!


cum poti ajuta animalele - FourPaws.ro


Activitățile de voluntariat de la un depozit de animale includ: plimbarea animalelor, hrănirea lor, joaca cu ele, spălarea lor, spălarea cuștilor lor, deplasări pentru a le aduce în adăpost sau a le duce la veterinar ori la noul lor stăpân etc. 


hrana caini - FourPaws.ro

 

2. Donații


Dacă timpul nu îți permite voluntariatul sau pur și simplu această activitate nu e pentru tine, este foarte ușor să faci o donație unui ONG care se ocupă cu animalele aflate în dificultate. Astfel, ajuți în cel mai simplu mod, cu exact suma pe care ți-o permiți, fără să investești timp și efort. Promitem că animăluțele hrănite și găzduite din banii tăi îți vor fi recunoscătoare!


mancare caini - FourPaws.ro

 

3. Share pe Social Media


Atunci când vezi o postare cu un animăluț aflat în dificultate, dă un share pe profilul tău de Facebook sau Instagram. Nu te costă nimic, însă un simplu click poate conduce către găsirea unei case primitoare pentru acel animal. De asemenea, dacă vezi o postare cu un animal rătăcit, dă un share pentru a ajuta la găsirea proprietarului său. 

mancare ieftina caini

 

4. Donează hrană pentru animale în supermarket-uri


Probabil ai văzut deja în multe supermarket-uri lădițele speciale în care se colectează hrană și lucruri pentru animale, iar apoi acestea sunt distribuite spre adăposturi. Atunci când faci cumpărăturile pentru tine, este foarte simplu să iei și ceva pentru animale și apoi, când treci de casă, să lași ce ai cumpărat în lăzile speciale de donații. Costul pentru tine este insignifiant, însă chiar poți face diferența pentru un animal sau mai multe. 
 

Echipa FourPaws este alături de tine!


Noi, echipa FourPaws, ajutăm cu hrană animalele aflate în dificultate, însă nu vrem să ne lăudăm cu acest lucru. Vrem doar să știi că suntem alături de tine și de toate animalele din lume cu opțiuni accesibile de mâncare calitativă pentru câini, pisici și alte animale mici! 




 

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!