Aducerea unei pisici într-un apartament cu câini - sfaturi utile

Aducerea unei pisici într-un apartament cu câini - sfaturi utile
Aducerea unei pisici într-un apartament în care deja există un câine poate fi începutul unei perioade plină de provocări. Atât pentru tine, cât și pentru animale. Află câteva sfaturi utile din acest articol marca FourPaws România!


Aducerea unei pisici într-un apartament cu câini - sfaturi utile


Oricât de drăgălași și iubitori sunt câinii cu tine și copiii tăi, nu acesta va fi cazul și cu micuța blănoasă pe care ai vrea să o aduci acasă. Cel mai probabil, câinele va fugări pisica peste tot, va dărâma în goana sa tot ce va prinde în cale și vă va lăsa pe voi, părinții de animăluțe, epuizați. Vă veți întreba: oare ce trebuie să facem ca să putem crește și câinile și pisica în aceeași casă, fără să ne distrugem apartamentul și fără să avem prea mult păr alb pe cap?

Iată câteva răspunsuri utile la această întrebare atât de des adresată nouă de către clienții noștri:
 

1. Răbdarea este o virtute - vei afla acest lucru curând.


Nu-ți imagina că vei dresa câinele să ignore pisica sausă o îndrăgească într-o zi. Aceasta va fi o muncă pe termen lung. Așa vei descoperi că rabdarea este o virtute. Înarmează-te cu ea chiar din prima zi!
 

2. Nu provoca gelozia câinelui.


Câinii sunt niște copii mai mari, foarte geloși când vine vorba despre mama și despre tati. Așa ca adu pisica nouă în casă fără să faci un mare caz din asta, fără să stai doar cu ea în brațe și să o alinți la nesfârșit. Comportă-te ca și cum pisica aceasta ar locui cu voi dintotdeauna. În acest fel, nu vei provoca gelozie și frustrare în sufletul câinelui tău. 
 

3. Ține-i separați la început.


În prima luna, ar fi bine să îi ții în camere separate sau pe unul în casă și pe celălalt afară, apoi inversate rolurile. În acest fel, nu le vei da ocazia să se rănească reciproc. Atunci când există șansa să se întâlnească, ține pisica în brațe sau/și câinele în lesă. După un timp, când elementul de noutate va trece, îi vei putea lăsa liberi pe amândoi în același timp fără nicio problemă.
 

4. Bucură-te de noile tale suflete pereche!


După vreo lună, vei constata că totul se așează. Pisica s-a adaptat, iar câinele s-a obișnuit cu ea. Este momentul să te bucuri de companionii tăi îmblăniți! 

La FourPaws.ro, găsești hrană și recompense pentru pisici, dar și pentru câini, plus cadouri speciale și reduceri incredibile. Te așteptăm pe site! 

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!