Scrisoarea animalului de companie către Moș Crăciun

Scrisoarea animalului de companie către Moș Crăciun
Noi, oamenii, avem fel de fel de dorințe pe care ni le îndeplinim singuri sau cu ajutorul celor dragi de Crăciun. Ne dorim adesea un telefon nou sau o geacă așa cum am văzut în reclame. Ori poate un nou animal de companie. Însă te-ai gândit vreodată oare ce își doresc animalele de companie de Crăciun? Noi ne-am gândit cum ar arăta scrisoarea unui câine sau a unei pisici către Moș. Citește mai jos!
 

Scrisoarea animalului de companie către Moș Crăciun




Noi credem că scrisoarea către Moș Crăciun a unui câine ar suna așa:


recompense pentru caini


Dragă Moșule, 

Abia aștept să trag cu colții de sacul tău și să văd ce recompense pentru câini găsesc acolo. De asemenea, tare mi-aș dori să îi oferi tatălui meu uman mai mult timp liber ca să mă scoată afară mai des și să se joace mai mult cu mine. 

De asemenea, nu m-aș supăra dacă mi-ai aduce un frățior, fie el uman sau canin, ca să am cu cine să mă hârjonesc. Mi-ar plăcea mult să am un pui mic de om sau de câine pe care să îl protejez. 

Nu în ultimul rând, aș vrea să îi oferi mai mulți nervi mamei mele umane, ca să nu mai spună că o aduc la capătul nervilor când fac câte o prostie. Și dacă ai putea să îmi dai mai multă inspirație ca să rod și altceva în afară de cabluri și papuci, ar fi perfect. Ah, da! Poți să le aduci părinților mei niște papuci noi de casă? Ăștia vechi nu prea îmi mai plac la gust.

Mulțumesc, te aștept! Ham-ham!


Scrisoarea unei pisici către Moș ar suna așa:





Dragă Moșule, 

Ah, ce lene am, dar hai totuși să îți scriu, ca să nu zici că nu te aștept, deși nu prea îmi plac oamenii care intră în casă fără acordul meu. Dacă tot vii, pune-ți niște clopoței în barbă, ca să am cu ce mă juca. 


Mi-ar plăcea să îmi dai mie sacul tău, ca să intru în el când am eu chef, indiferent că pui în el și ceva recompense pentru pisici sau nu. Mie oricum îmi oferă ai mei cam tot ce vreau de pe FourPaws.ro

Dacă tot a venit vorba de cadouri, sper să aduci și anul ăsta un brad frumos împodobit. Îmi va face plăcere să îl dau jos. Din nou. 

Ți-aș mai scrie, dar îmi stric gheruțele pe tastatură. Mai bine le păstrez pentru canapeaua din living la care mama mea ține așa mult. Îmi place și mie, ce să fac?!

Iar dacă ai auzit că nu am fost prea cuminte, să știi că zvonurile sunt adevărate, dar eu tot merit cele mai multe cadouri. Pentru că sunt pisică, am blana moale, iar câteodată îmi las părinții să mă mângâie fără să îi zgârii. Iar câteodată e suficient, nu?

Vino dacă ai chef, nu insist. Miau-miau!






 

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!