Mai mult inseamna mai putin! Foloseste cod: VARA2024. Pocentul discountului creste odata cu valoarea cosului!

Legătura dintre nasul câinelui și starea lui de sănătate

Legătura dintre nasul câinelui și starea lui de sănătate
Nasul este foarte important pentru orice câine. Cu el miroase, adulmecă, culege rezultate pe care să le interpreteze, identifică și analizează obiecte și persoane. Nasul câinelui este un organ senzorial mult mai bine dezvoltat decât la om. Mulți oameni cred că atunci când nasul câinelui își schimbă temperatura, este prea uscat sau prea umed, înseamnă că acel câine are probleme de sănătate. Este adevărat sau nu? Află legătura dintre nasul câinelui și starea lui de sănătate din acest articol marca FourPaws!
 

Legătura dintre nasul câinelui și starea lui de sănătate


Dacă un câine are nasul mai fierbinte sau mai uscat astăzi decât în mod obișnuit, acest lucru nu înseamnă că este bolnav. De fapt, acesta este un mit care nu are nicio bază științifică în spate. Năsucul unui câine își poate schimba temperatura și gradul de umezeală de mai multe ori pe zi, în funcție de anumiți factori care nu au nicio legătură cu starea sa de sănătate. 


caine bolnav - FourPaws


Există alți indicatori care îți pot trage un semnal de alarmă cu privire la sănătatea câinelui tău. De exemplu, temperatura corpului câinelui, măsurată cu un termometru, nu cu "dosul palmei", pierderea apetitului, voma, diareea, pierderea în greutate, letargia etc. Acestea sunt adevăratele semne care ar trebui să te îngrijoreze la un câine, nu temperatura sau umezirea nasului său. 

Totuși, dacă câinelui îi curge nasul, ar putea fi un semn de boală. Indiferent că îi curge un mucus mai colorat sau un lichid incolor, poate fi un semn de răceală. Fii atent dacă are și alte simptome, precum strănut. În orice caz, dacă îi curge nasul câinelui, este o idee bună să mergi cu el la veterinar. Acesta chiar este un caz care să merite atenția ta. Așa cum pentru servicii de promovare mergi la un specialist SEO, la fel pentru un câine cu probleme mergi la veterinar, nu la farmacist.


mancare sanatoasa pentru caini - FourPaws


Noi apreciem grija ta față de animăluț și față de starea sa de sănătate. Totuși, ca să nu te îngrijorezi inutil, îți recomandăm să nu mai crezi în mitul privind legătura dintre nasul câinelui și starea lui de sănătate. De asemenea, îți recomandăm mâncare sănătoasă pentru câine de la FourPaws, care să îi stimuleze imunitatea și să îi dea energie și poftă de viață.  

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!