Idei de gustari homemade pentru cainele tau

Idei de gustari homemade pentru cainele tau
Daca iti intrebi cainele in acest moment daca doreste o gustare, cu siguranta va accepta bucuros. Cainii sunt extrem de pofticiosi si nu rateaza nicio oportunitate de a da iama in sacul cu mancare sau de a te privi insistent pana ce imparti cu ei din portia ta de mancare. Pentru a satisface astfel de pofte de nestapanit, am ales cateva retete pe care sa le pregatesti in casa, pe ntru patrupedul tau. Iata cateva idei de gustari homemade pentru cainele tau.

Biscuiti cu branza


Cainii pot consuma branza in cantitati moderate, deoarece branzeturile sunt bogate in grasimi, care pot cauza probleme intestinale sau chiar probleme ale pancreasului. Totusi, stim cat de mult le place acest aliment, asa ca venim cu o reteta de biscuiti cu branza care le va placea negresit.
Ai nevoie de o cana de faina, o cana de branza cheddar rasa, un ou, putin praf de copt si o treime de cana de apa. Amesteca faina, cu praful de copt si branza intr-un bol. Adauga oul, amesteca, apoi apa, pana cand compozitia formeaza un aluat usor de modelat. Intinde o foaie, taie biscuitii cu orice forma doresti si da-i la cuptor, la 170 de grade, timp de 15 minute. Lasa-i sa se raceasca, apoi pastreaza-i intr-o caserola si recompenseaza-ti cainele ori de cate ori doresti.

Bilute cu mar

Merele se numara printre fructele sigure si recomandate cainilor, deoarece reprezinta o sursa buna de vitamina C si fibre. Daca vrei sa le introduci in dieta cainelui tau, iti recomandam o reteta de bilute cu mar.
Ai nevoie de o cana de mar ras, o cana de morcov ras, o cana de fulgi de ovaz, jumatate de cana de unt de arahide fara zahar si doua oua. Preincalzeste cuptorul la 170 de grade, apoi amesteca merele, cu morcovii si ovazul, intr-un bol. Intr-un alt bol amesteca untul de arahide cu ouale, apoi combina cele doua compozitii la un loc.
Ia cu lingura din compozitie si formeaza bilute, pe care le asezi pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coace-le timp de 15-20 de minute, lasa-le la racit, apoi recompenseaza-ti patrupedul.

Tort pentru ziua de nastere


Te numeri printre oamenii care sarbatoresc ziua de nastere a cainelui lor? Atunci nu se poate sa nu pregatesti aceasta reteta pentru tort de nastere! Pentru blat ai nevoie de un ou, un sfert de cana de unt de arahide fara zahar, un sfert de cana de ulei, o lingurita de extract de vanilie, o cana de morcov ras, o cana de faina, praf de copt si o forma pentru tort. Pentru glazura ai nevoie doar de jumatate de cana de iaurt grecesc si un sfert de cana de unt de arahide.
Preincalzeste cuptorul, apoi amesteca oul, cu untul de arahide, uleiul si vanilia intr-un bol. Adauga morcovii si amesteca bine. Apoi pune faina, praful de copt, amesteca si transfera mixul in tava de copt. Coace timp de 40 de minute, apoi lasa blatul la racit cel putin 10 minute.
Cat se raceste blatul, amesteca iaurtul cu untul de arahide, pentru a crea crema. Pune-o peste blatul de tort si serveste-i surpriza cainelui tau!

Ce zici, esti interesat sa incerci una dintre aceste retete sanatoase de gustari pentru cainele tau? Nu uita sa ne dai de stire daca va fi incantat!

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!