Câinele Boston Terrier: ți se potrivește sau nu?

Câinele Boston Terrier: ți se potrivește sau nu?
Cum ai putea să nu te îndrăgostești imediat de câinele Boston Terrier? Supranumit "gentlemanul american", acest câine este iubitor și are maniere foarte bune. Te întrebi dacă ți se potrivește sau nu acest câine? Citește în continuare mai multe despre el și apoi ia o decizie informată despre rasa viitorului tău câine! 
 

Câinele Boston Terrier: ți se potrivește sau nu?


Câinele Boston Terrier este de talie medie. Blănița lor seamănă cu un frac elegant, având dungi albe pe față și pe piept. Corpul lor este musculos, atletic, compact. Au ochii expresivi, iar urechile lor par mereu în alertă. 
 

Temperamentul câinelui Boston Terrier



Câinii Boston Terrier sunt atât câine de pază, cât și câini terapeutici, foarte afectuoși. Sunt inteligenți și loial. În funcție de cum îl crești, acest câine poate fi letargic, cât și foarte energic. Astfel, se potrivesc unei game extinse de posesori, cu condiția să îl educi de mic să fie așa cum îți dorești. Așadar, este un câine maleabil.


detalii caine Boston Terrier
 

Nevoile de îngrijire ale câinelui Boston Terrier


Acest câine nu are nevoie de îngrijire deosebită, de aceea ar putea fi potrivit pentru un posesor fără prea mult timp liber. Totuși, perierea săptămânală este indicată, pentru a păstra aspectul sănătos al blăniței. 

Acești câini nu tolerează căldura foarte bine. Așadar, dacă trebuie să ai temperatură mare în casă pentru un copil mic, un Boston Terrier nu va fi foarte fericit. Ar trebui să iei și acest lucru în considerare. 

Un alt aspect interesant este flatulența celebră a acestui câine. Dacă tu sau familia ta aveți mirosul sensibil, acest câine vă va surprinde des și nu în cel mai bun mod posibil. 

Punctul sensibil al acestui câine sunt ochii. Este predispus spre cataractă și alte probleme oculare. Acest fapt ar putea înseamna în timp cheltuieli crescute cu îngrijirea sa adecvată. Îți asumi acest risc? Decizia este a ta. 


hrana pentru Boston Terrier
 

Este câinele Boston Terrier potrivit pentru tine?


Așadar, acești câini maleabili pot fi crescuți și în apartament, și la curte. De asemenea, este un câine căruia îi place să călătorească. Dacă ești un împătimit de călătorii, îl vei putea lua cu tine oriunde fără să se supere. 

Dacă ai copii, acest câine se va juca cu ei și îi va proteja. Nu-ți vor solicita atenția foarte mult, însă nu le place să rămână singuri în casă pentru mult timp. Dacă ai un job solicitant și ești plecat multe ore în șir de acasă, fie angajezi pe cineva să îl plimbe, fie alegi un câine mai solitar. Câinele Boston Terrier dezvoltă comportamente distructive atunci când este lăsat singur acasă mult timp. 

Dacă ai și alte animale de companie, acest câine se va înțelege bine cu ele, după perioada inițială de acomodare. 

Este câinele Boston Terrier potrivit pentru tine? Acum poți decide informat, cunoscând toate aceste informații. Iar pentru momentele în care ai nevoie de hrană pentru câinii Boston Terrier, la FourPaws.ro găsești variante de hrană perfecte pentru câinii de talie medie! 

Aici poți afla detalii și despre câinele Pomsky. 

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!