Cele mai prietenoase rase de caini pentru familiile cu copii

Cele mai prietenoase rase de caini pentru familiile cu copii

Vine un moment in viata cand o familie se hotaraste ca a venit momentul sa adopte un catel. Totusi, un caine reprezinta o responsabilitate foarte mare, dar si un potential pericol, daca in familie se afla si copii mici. Cum stii ce fel de caine este cel mai potrivit pentru dinamica locuintei voastre? Noi suntem aici sa te ajutam, ca de fiecare data, asa ca haide sa descoperim impreuna care sunt cele mai prietenoase rase de caini pentru copii.

Golden Retriever

 

Cainii din rasa Golden Retriever nu sunt doar adorabili, ci si printre cei mai potriviti pentru familiile cu copii. Golden Retriever sunt inteligenti, rabdatori, buni si loiali, deloc timizi si aproape niciodata agresivi. Aceasta rasa are nevoie de destul de multa miscare, in fiecare zi, ceea ce te poate motiva si pe tine si familia ta sa fiti ceva mai activi. In plus, copiii indragesc pe loc cainii Golden Retriever, datorita aspectului lor prietenos, a ochilori mari si blanzi si a blanitei fine si aurii (care necesita periere de cel putin doua ori pe saptamana).

Beagle

 

Un caine de talie mica, Beagle este calm si bland, putandu-se integra foarte rapid intr-o familie cu copii mici. Cainii din rasa Beagle erau folositi initial la vanatoare, ceea ce inseamna ca si in prezent acestia au nevoie de miscare, asa ca vor fi gata de joaca aproape oricand. In plus, daca locuiesti la curte, un astfel de caine va fi cel mai fericit daca va avea un teritoriu pe care sa il poata explora in voie. Beagle sunt inteligenti, fericiti si prietenosi si se inteleg usor in majoritatea cazurilor si cu alte animale.

Bulldog

 

Un caine care te poate pacali cu aspectul sau musculos initial, Bulldogul este de fapt unul dintre cei mai prietenosi caini pe care ii poate detine o familie. Bulldogul este un caine devotat si extrem de prietenos, in special cu copiii. Nu este cel mai energic caine, dar se intelege usor cu aproape oricine, chiar si cu persoanele straine. Daca nu te deranjeaza putin sforait sau extra saliva, atunci un Bulldog va deveni foarte repede cel mai bun prieten al tau si al copiilor.

Vizsla

 

O rasa mai putin cunoscuta, Vizsla poate fi un caine ideal pentru familiile care stau la casa. Este usor de recunoscut dupa nuanta maronie si parul foarte scurt. Sunt caini foarte energici, care au nevoie de activitati in natura. Vizsla este un caine manierat, afectuos si foarte loial. Totodata este inteligent, supus si plin de incredere, deci poti incerca sa il inveti trucuri inca de mic, pe care le va realiza cu foarte mare entuziasm. Acestia se ataseaza rapid de membrii unei familii si ii poate chiar proteja la nevoie. In plus, avand o blana foarte scurta, cainii Vizsla nu au nevoie de o rutina stricta de ingrijire.

Ai deja un caine sau te gandesti sa adopti unul pentru tine si familia ta? Atunci consulta lista noastra de mai sus si vezi care dintre cei mentionati se va potrivi cel mai bine in cercul vostru. Ramai alaturi de blogul nostru pentru si mai multe informatii interesante si fascinante din lumea animalelor de companie!

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!