Care este cea mai bună hrană pentru câinii Pit Bull?

Care este cea mai bună hrană pentru câinii Pit Bull?
După cum deja știi dacă ai un astfel de câine, rasa Pit Bull este afectuoasă, iubitoare și jucăușă. Din păcate, acești câini au deseori o reputație proastă. Ca orice alt câine însă, un Pit Bull are un temperament echilibrat în casele iubitoare, stabile, dacă a beneficiat de un dresaj bun și de o dietă bine echilibrată. Vom explora cerințele nutriționale ale acestei rase și vom vedea care este cea mai bună hrană pentru câinii Pit Bull. Citește în continuare!
 

Care este cea mai bună hrană pentru câinii Pit Bull? 



Rasa „Pit Bull” înglobează de fapt mai multe rase, inclusiv American Pit Bull Terrier, American Staffordshire Terrier, American Bully și Staffordshire Bull Terrier. Deși câinii Pit Bull variază în dimensiune, toate exemplarele sunt în general musculoase și au capete cu formă pătrată și păr scurt. Câinii Pit Bull sunt activi și au un impuls puternic de vânători, astfel încât alimentele bogate în proteine ​​din surse de calitate sunt o recomandare bună pentru nivelul lor de energie.

Unii câini Pit Bull pot fi sensibili la alergii, așa că merită să discuți cu medicul veterinar dacă hrana fără cereale pentru câini este o alegere bună pentru câinele tău. Acizii grași din dieta câinelui Pit Bull pot fi, de asemenea, de ajutor pentru rezolvarea oricăror probleme ale pielii.

În cazuri rare, câinii Pit Bull pot dezvolta un tip de boală cardiacă numită stenoză aortică. Alături de monitorizarea adecvată și/sau medicamentele prescrise de un veterinar, o dietă bine echilibrată este esențială. Hrana pentru câini cu conținut scăzut de sodiu sau cu ulei de pește adăugat suplimentar poate fi, de asemenea, o recomandare bună pentru sănătatea inimii câinelui Pit Bull.

Displazia de șold este o altă afecțiune care poate afecta câinii Pit Bull. Prea mult calciu și vitamina D în alimentația sa pot împiedica dezvoltarea oaselor și a cartilajelor. Prin urmare, este o idee bună să examinezi cu atenție conținutul de vitamine din hrana câinelui tău Pit Bull. Acest lucru este deosebit de important pentru cățeii juniori. Dezvoltarea oaselor puternice este esențială în această etapă și se recomandă să le oferi hrană pentru juniori cu un nivel de calciu între 1,1% și 1,5%.

Pentru câinii Pit Bull care se confruntă cu probleme articulare sau pentru cei în vârstă, glucozamina este, de asemenea, un supliment recomandabil de adăugat în dieta câinelui tău.

La FourPaws.ro, găsești doar hrană pentru câini de cea mai bună calitate, atent controlată și verificată pentru a susține sănătatea animalului tău pe toate palierele! 

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!