Altfel de activități împreună cu cățelul tău de Sărbători

Altfel de activități împreună cu cățelul tău de Sărbători

Cățeii sunt animale extrem de energice și pline de viață, care apreciază întotdeauna o activitate amuzantă alături de stăpânul lor. Pe lângă plimbările obișnuite, în care să poată să se elibereze, un iubitor de animale trebuie să gândească alte activități. Așadar, astăzi dorim să vă propunem o activitate de sezon care poate fi extinsă și în cadrul altor ocazii speciale. Această activitate va aduce cu siguranță un nivel mai mare de legătură spirituală între voi și patruped, însoțită de distracție.

 

Împachetarea cadourilor împreună

Împachetarea cadourilor cu animăluțul poate fi realizată pe tot parcursul anului, la orice tip de aniversare sau eveniment veți participa. Tot ce aveți nevoie este hârtie de împachetat, bandă scotch, multe fundițe, cadoul în sine și foarte multă voie bună. În timp ce voi utilizați hârtia de împachetat pentru a face un cadou spectaculos, tubul de carton este oferit cățelului. Veți vedea ce tare se va bucura că face parte din activitatea voastră și nici nu va trage de cadou. În special în ceea ce privește puiii, aceștia vor încerca să muște fundițele, sau chiar hârtia de împachetat de plictiseală. Dacă le oferiți lor tubul de carton, aceștia vor avea activitate și vă vor lăsa să vă faceți treaba liniștiți. În plus, cu restul de panglică rămasă, vă puteți juca împreună după ce ați terminat de împachetat cadourile pentru toți.

 

Costumașele pufoase, pe care le puteți asorta

O poză reușită de familie, fie pentru ramă, fie pentru instagram, trebuie să conțină înăuntrul său pe toți membrii familiei. Și ce modalitate mai frumoasă de a include patrupedul în spiritul Crăciunului, decât să îi cumpărați un costumaș pufos, asortat? Puteți opta pentru clasicul pulover cu model tradițional de Crăciun, sau pentru costumașe amuzante de brad, elf, îngeraș sau ren. Dacă aveți și bebeluși, îi puteți asorta, și dacă mai vine și Moș Crăciun în vizită, succesul pozei este garantat. Mai mult decât atât, cu siguranță toți colindătorii vor fi în extaz să vadă un cățel sau o pisică costumați. Veți face furori și în viața reală, și pe social media și cu siguranță vă veți și distra pe măsură.

 

Împodobitul bradului împreună

Animalele de companie sunt întotdeauna atrase de luminițe, globulețe, sclipici și beteală, așa că împodobitul bradului este o idee excelentă. Puteți alege varianta sigură în care țineți patrupedul în brațe cât montați decorațiunile, sau îi puteți oferi globuri pentru joacă. Aveți mare grijă, însă, să fie globuri din plastic, nu din sticlă, pentru siguranța animăluțului vostru care s-ar putea tăia. Eventual, pentru un maxim de siguranță, îi puteți cumpăra globuri simple din polistiren, fără vopsea și fără sclipici, sau mingi. Dacă îi oferiți o mingiuță nouă, cățelul va fi ocupat ore în șir și va uita cu siguranță de brad.

 

Cadouri pentru toată lumea, chiar și pentru patrupezi

Moș Crăciun vine pe la toată lumea, de la mari la mici, de la bipezi la patrupezi, fără nicio excepție. Așadar fiți siguri că, în dimineața de Crăciun, toată lumea găsește ceva frumos sub brad, pe care să îl despacheteze. Idei de cadouri pentru patrupezi sunt o mulțime, și puteți opta pentru recompense sau jucării, pentru un succes de excepție. Vă asigurăm că patrupedul se va bucura orice alegeți să îi cumpărați, și cu atât mai mult de timpul împreună.

 

Recompense delicioase și mâncăruri aburinde

O altă activitate de Sărbători pe care o puteți face împreună cu patrupedul este gătitul mâncărurilor tradiționale și super delicioase. Nu uitați că nasul unui animăluț este mult mai dezvoltat decât al nostru, motiv pentru care știe ce e bun. Atunci când gătiți pentru masa de Crăciun, nu uitați să vă mai cadă de pe masă bunătăți și pentru el. Dacă nu doriți să oferiți decât crochete cățelului vostru, puteți să îi oferiți recompense pentru câini cât timp gătiți.

 

Vizitatori care să-l mângâie

O ultimă activitate pe care cățelul o va adora este petrecerea timpului cu vizitatorii, mai ales dacă îi acordă atenție. Puteți organiza jocuri care să includă și patrupedul, sau, dacă preferați plimbările, nu uitați să îl luați și pe el. Mai mulți oameni în jurul lui înseamnă mai multe mâini care să îl mângâie, așa că nu se va supăra. Adevărul este că, orice alegeți să faceți, dacă îl includeți și pe el, animăluțul vostru va fi foarte fericit.

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!