6 motive pentru care să lași pisica în dormitorul tău

6 motive pentru care să lași pisica în dormitorul tău
"Să lași" pisica în dormitorul tău e un mod politicos de a spune că ea oricum va intra, indiferent dacă vrei sau nu. Totuși, în acest articol marca FourPaws îți oferim 6 motive pentru care te vei bucura "să lași" pisica să intre în dormitor. 6 motive care îți arată cât de frumoasă e viața alături de o pisică... sau mai multe!
 

6 motive pentru care să lași pisica în dormitorul tău



Bineînțeles, ideal este ca în pat să urce doar pisicile care stau exclusiv în casa. Pentru pisicile care ies și pe afară, trebuie să ai grijă la eventualele bacterii pe care le pot aduce în pat și care îți pot pune sănătatea în pericol. Acest lucru fiind spus, hai să descoperim care sunt cele 6 beneficii pe care orice pisică ți le aduce în dormitor!


1. Dormi mai bine lângă o blăniță pufoasă și caldă


După ce toată lumea este așezată confortabil în pat (probabil știi deja că pentru pisici durează o veșnicie să își găsească poziția), te bucuri de torsul felinei și de blănița ei caldă și pufoasă. Vei dormi mult mai bine, iar acest lucru este demonstrat științific. Oricât de mic ar fi, un animal în pat îți oferă totuși un sentiment de securitate prin căldura pe care o emană. 


e bine sa lasi pisica in dormitor - FourPaws
 

2. Nu ai nevoie să setezi vreo alarmă


Nu știm cât de tare te bucură acest lucru, însă dimineața felina ta va cere de mâncare. Crezi că vei putea dormi prea mult și vei întârzia la serviciu? Îți garantăm noi că nu! Bazează-te pe felina ta, nu îți trebuie nicio alarmă setată! Heh, nici măcar în weekend! 
 

3.  Ai cu cine să te joci de-a v-ați ascunselea


Bineînțeles, pisica va fi cea care se va ascunde și tu cel care o vei căuta. Și va găsi ea câteva locuri numai bune de ascuns în dormitor, dressingul tău fiind întotdeauna cel preferat! Îți promitem că nu o să te plictisești niciodată. PS: nu uita să cauți prin sertare!
 

4. Ai întotdeauna companie


... chiar și în momentele în care ai vrea să fii singur! Partea bună e că nu te vei simți niciodată singur sau depresiv. Pur și simplu nu ai cum, atunci când ești în compania unei frumoase pisicuțe!


pisica de companie - FourPaws
 

5. Te face să te simți important


Cine altcineva mai e dispus să îți zgârie ușa dacă nu o deschizi ca să intre în dormitor? Cine altcineva te împinge de pe pernă toată noaptea (pentru că, da, toate pernele din pat sunt ale pisicii!)? În plus, gândul că acel animăluț depinde de tine zi de zi pentru mâncare, apă și protecție te va face să te simți cu adevărat important!
 

6. Arată adorabil atunci când doarme


O pisică dormind este, probabil, una dintre cele mai drăgălașe imagini din univers. Iar tu vei avea parte de această imagine cam de... 5 ori pe zi!

e bine sa doarma pisica in pat


Acestea sunt cele 6 motive pentru care trebuie "să lași" pisica să intre în dormitor, adunate de echipa FourPaws. Iar pentru momentele în care respirația ei nu este chiar fresh, îți recomandăm recompense pentru pisici! Acestea îi vor curăța dințișorii și întreaga cavitate bucală, iar respirația pisicii atunci când vine în pat lângă tine va fi mult mai plăcută.  




 

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!