Produse de nota 10 cu 10% DISCOUNT saptamana aceasta! Vezi in Promotii!

4 moduri de a-ți proteja mobila de câini

4 moduri de a-ți proteja mobila de câini
Știi momentul acela în care te uiți la canapeaua ta nouă și nu știi dacă să râzi sau să plângi? Te înțelegem perfect. Știm cum e să ai unul sau mai mulți câini energici prin casă. De asemenea, știm în ce măsură îți pot distruge mobila. Așa că ne-am gândit să îți împărtășim în acest articol marca FourPaws care sunt cele mai utile 10 moduri de a-ți proteja mobila de câini. 

 

10 moduri de a-ți proteja mobila de câini


Iată ce ar trebui să faci ca să îți protejezi mobila de câini:
 
  • folosește o husă sau o pătură mare și groasă pentru canapeaua din living

Cu cât acoperi o suprafață mai mare de canapea, cu atât mai bine! Cu cât mai groasă husa sau pătura, cu atât mai bine! În acest mod, protejezi canapeaua de păr, de murdărie, de uzură, dar și de atacul gheruțelor și colților. 
 
  • folosește spray-uri repelente pentru mobila din lemn

Știm apetitul câinelui pentru picioarele mesei tale din lemn. Îți înțelegem frustrarea atunci când vii acasă și găsești picioarele mesei frumos strujite de câine. Te sfătuim să folosești un spray repelent. Acesta are un gust amar, așa încât, dacă îl aplici pe mobilă, va descuraja câinele să o mai roadă.

cum protejez mobila de caine - FourPaws.ro
Sursă foto: zooplus.co.uk

 
  • cosmetizează câinele cât mai des

Este o idee foarte bună să periezi des sau chiar să tunzi câinele pentru a lăsa mai puțin păr pe canapea, pe covoare și pe scaune. Totodată, tăierea gheruțelor îți va salva multe piese de mobilier (și mulți nervi).
 
  • restricționează accesul câinelui în unele zone

Dacă ai unele zone din casă în care chiar nu vrei să aibă acces câinele, folosește bariere pentru copii. În acest mod, câinele va ști care sunt zonele din casă în care are voie să se plimbe și în care nu are voie, iar lucrurile tale de preț vor fi protejate.


cainele distruge in casa ce sa fac - FourPaws.ro
 


Recompense pentru câini cuminți


Bineînțeles, după ce aplici aceste sfaturi și nu te mai enervezi în secunda în care intri în casă, este timpul să îi oferi câinelui niște recompense. Aceasta este o metodă bună de dresaj - orice comportament recompensat devine un obicei. Așa că oferă-i un bol cu cea mai bună hrană pentru câini, iar apoi o recompensă pentru câini cuminți și bucurați-vă de familia voastra perfectă!

Sursă foto principală: today.com

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!