4 jucării pe care pisica ta le va iubi

4 jucării pe care pisica ta le va iubi
Frumusețea ta blănoasă se joacă cam cu orice prinde între lăbuțe, însă noi am descoperit că orice felină adoră aceste 4 tipuri de jucării. Care sunt cele 4 jucării pe care pisica ta le va iubi? Află din acest articol marca FourPaws! 

 

4 jucării pe care pisica ta le va iubi



Orice felină merită să se joace și să fie fericită, de aceea îți vom spune cu ce tipuri de jucării vei avea succes garantat și vei deveni cel mai... miaunat părinte de pisici:
 

1. Jucării care scot sunete la apăsare


Până la urmă, fiecare pisică de apartament are verișori care vânează prin savană. Ceva instincte de vânător i-au rămas și ei și, de aceea, adoră jucăriile din pluș sau cu pene care scot sunete atunci când pune lăbuța pe ele sau... le mușcă. 
 

2. Motoceii agățați


Sigur, e un stereotip deja imaginea pisicii care se joacă cu motocei, însă de fapt e chiar un fapt real și dovedit științific. Pisicile adoră motoceii deoarece le stimulează același simț al vânătorii. Un motocel atârnat, împins de pisicuța ta, revine invariabil în poziția inițială și pisica va dori să îl vâneze iar și iar și iar. 
De aceea, te încurajăm să agăți motocei de mânerele de la dulap, de clanțele ușilor și oriunde poți. Joaca nu va înceta prea curând și asta îți va salva câteva zgârieturi de pe canapea, distrăgându-i atenția micii vânătoare. 
 

3. Laserul pentru pisici


Dacă pisica ta are prea multă energie noaptea și nu te lasă să te odihnești, sfatul nostru e simplu: cumpără un laser! Obosește-o seara înainte de somn și va dormi întreaga noapte. Nu există pisică să nu se urce pe pereți (la propriu) în încercarea sisifică de a prinde lumina laserului! Distracția ei e garantată, dar și a ta! Nu întâmplător sunt mii de filmulețe pe YouTube cu pisicuțe care aleargă după... lasere verzi pe pereți!
 

4. Jucăriile cu baghetă


Jucăriile cu baghetă au rolul de a crea o relație specială între stăpân și animal. Jucându-te cu pisica ta, ea va prinde încredere în tine și te va iubi tot mai mult. Îți recomandăm să folosești acest tip de jucărie pentru pisici de oricâte ori îți permite timpul. 
 

Recompense pentru pisici


Bineînțeles, după o joacă pe cinste, orice pisicuță merită ceva bun, nu? Iar tu, ca un părinte miaunat, trebuie să îi oferi recompense pentru pisici. Îți stăm la dispoziție cu cele mai gustoase și mai pline de răsfăț gustări pentru pisici




 

Suport clienti 9.00 - 17.00

0747693646 contact@fourpaws.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!